Creditcard
Creditcard is vrijwel de bekendste methode voor het ontvangen van betalingen met wereldwijde dekking. Wij accepteren de volgende kaarten: Mastercard, Visa en American Express. Het betalen met een Creditcard is gratis. Wanneer je kiest voor Creditcard wordt je bestelling direct betaald en verwerkt.

PayPal
Betalingen via PayPal biedt gemak, snelheid en veiligheid. Met PayPal hoef je geen bankgegevens te delen, en de transacties zijn direct en beveiligd. Bovendien geniet je van aankoopbescherming, wat zorgt voor gemoedsrust bij online winkelen.

Achteraf betalen via Klarna: binnen 30 dagen (Nederland en België)
Klarna is marktleider in Europa op het gebied van factuurgebaseerde betaaloplossingen voor de e-commerce. Momenteel wordt Klarna aangeboden in ruim 45.000 webwinkels verspreid over 7 landen. De betaalmethode “Achteraf betalen: binnen 30 dagen” is gratis. Wanneer je kiest voor Klarna wordt je bestelling direct betaald en verwerkt.

iDEAL (meest gebruikt)
Via iDEAL kun je kiezen uit de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank. Deze betaalmethode is gratis. Wanneer je kiest voor iDEAL wordt je bestelling direct betaald en verwerkt.

Bancontact/Mister Cash
De Belgische marktleider op gebied van elektronische betalingen. Deze betaalmethode is gratis. Wanneer je kiest voor Bancontact/Mister Cash wordt je bestelling direct betaald en verwerkt.

SOFORT Banking
Een zeer populaire manier van betalen in Duitsland. Het betalen via SOFORT Banking is gratis. Wanneer je kiest voor SOFORT Banking wordt je bestelling direct betaald en verwerkt.

Belfius Direct Net
Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De betaalmethode Belfius Direct Net is gratis. Wanneer je kiest voor Belfius Direct Net wordt je bestelling direct betaald en verwerkt.

KBC-betaalknop
De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. Het is een veilige manier om aankopen te doen op het internet. Betalingen worden direct geregistreerd bij ons in het systeem waardoor je jouw bestelling zeer snel zal ontvangen.

SOFORT BANKING
Betaal veilig en gratis met SOFORT Banking op onze website, en ontvang je producten morgen in huis.